Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

És necessari formar-nos?

13 octubre 2010,12:35

La segona gran revolució ja està en marxa. Primer va ser internet, i ara són les xarxes socials.

Hi ha qui encara considera les xarxes socials com quelcom superficial o fins i tot frívol, però crec que aquesta és una afirmació que dia a dia va caient pel seu propi pes.

Parlant de pes, Facebook supera amb escreix els 500 milions d’usuaris, i segueix amb taxes de creixement anuals superiors al 100%. Skype, que molts consideren una joguina, seria la segona companyia del món en quan a trucades, només superat per China Telecom. I Youtube es la 3era web més visitada del món , i segon buscador després de Google.

Però hi ha dos raons suficientment convincents. Primera, els nostres clients –actuals i potencials- són a les xarxes socials (la majoria), i segona, el temps que es dedica a les xarxes socials dins l’espai internet supera amb escreix el 60% d’aquest.
Ara, hem de saber com gestionar i treure’n el rendiment. Per això, us recomano les jornades “Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual” que es realitzen el 28 d’octubre al Parc Tecnològic a Girona.

Crec és una ocasió única per escoltar ponents d’altíssim nivell com Juan Luis Polo de Territorio Creativo, Lasse Rouhianen, problament l’expert més important de videomarketing,  Pedro Jareño de Minube o Montse Peñarroya o Francesc Grau entre d’altres.

Ara estem en el moment clau, i cal aprofitar sessions com aquestes per saber cap on hem d’anar i el que significa pel nostre negoci i destinació.

S’han dissenyat també 3 tallers per qüestions més específiques com la Reputació on-line dels nostres hotels, la web 2.0 aplicada al turisme rural o un taller de monitorització i analítica de web. Les places són LIMITADES.

Espero que ens puguem veure a les jornades i si no, les podreu seguir per twitter a través de @costabrava o #bitts gràcies a la nostre amiga i experta Montse Ferrer de @lafornal

Ens veiem!!!!

1 usuari ha comentat

  1. gerard

    Hauríem de trobar la manera de fer entre tots que les xarxes socials no fossin només pels menors de 40 anys. Hi ha molta diferència entre els usuaris de les xarxes per sobre o per sota de l’edat dels 40.
    Potser amb politiques actives de promoció per els autonoms, petites i mitjanes empreses.

    Felicitats per les Jornades…. brillant com gairebé sempre 😉

Algun comentari?

captcha

Pots utilitzar els següents codis HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>