Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Tasta Swing, una nova manera d’assaborir el golf

18 octubre 2010,9:54

Després d’un temps de voltar per camps de golf mai havia trobat en un campionat que en algun dels forats del recorregut el meu paladar podes gaudir de la millor gastronomia i els millors vins i caves.

El Tasta Swing, que es va jugar al Golf Peralada, és una innovadora proposta de Torneig que combina l’esport del golf amb el món de la gastronomia i el maridatge de vins i caves. En el recorregut del torneig varem poder fer una degustació de dos plats acompanyats d’una copa de vi o cava en cinc dels divuit forats del camp de joc. Diego González, reconegut sommelier de Caves Castell de Peralada, va ser l’encarregat de guiar-nos per aquesta ruta culinària explicant en cada cas el perquè de cada maridatge .

El Tasta Swing, impulsat per l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf, el Club de Golf Peralada i els Vins i Caves Castell Peralada, és un d’aquells tornejos en el que veiem clarament que Girona disposa de camps de Golf a l’alçada dels millors d’Europa, tenim la millor gastronomia i grans emprenedors que no paren de pensar en noves propostes per atraure gent al nostre país.

Moltes felicitats amics de Peralada!

4 han comentat

 1. Jaume Marin

  Ricard,

  Gràcies pel post, molt interessant i innovador.
  Per cert, com va acabar el teu recorregut amb tant de tast??? sota par?

  • NURIA BECH

   Jaume,
   Et puc assegurar que el pols no li va tremolar en cap moment i com sempre la seva professionalitat es va palpar fins el forat 18.

   Gràcies Ricard per estar sempre amb nosaltres.

   Núria

 2. Gemma Suñer

  Quina iniciativa més xula! La propera vegada ens hi apuntarem, la barreja de golf+gastronomia promet!
  Enhorabona pel post i el vídeo Ricard.

  Una abraçada!

 3. NURIA BECH

  Gràcies Ricard per poder comptar sempre amb el teu suport.

  Una abraçada.
  Núria

Algun comentari?

captcha

Pots utilitzar els següents codis HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>