Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Blogtrip de Salut i Bellesa

14 octubre 2011,12:18

Els viatges de premsa m’han apassionat des de sempre, com a periodista, perquè han suposat descobrir nous territoris humans, noves maneres de fer, de treballar… i ara tot aquest gran sector periodístic també s’obre pas de la millor manera possible per acostar-se encara més a la comunitat. Els blocs dins del sector de la Bellesa, en majúscules perquè és un gran sector on hi conflueixen molts interessos empresarials, no paren de créixer. El seu abast arriba a xifres mil·lionàries en usuaris a tot l’estat, tan és així que el sector creix i creix amb nous blocs i revistes online, estructurades amb periodistes de gran trajectòria professional. Aquest gran sector de la Bellesa i la Salut, que també està representat i amb nota a les comarques Gironines, és una font d’informació per a la majoria de blocaires. Balnearis amb aigües curatives, spa‘s amb teràpies relaxants, centres amb dietes per a poder fer un reset també de l’organisme… tot és prou interessant per donar-ho a conèixer a la xarxa.

Ara el nou repte des del Patronat de Turisme de Girona, a la secció de Salut i Bellesa, és el Blogtrip que comença el proper dia 19 amb 6 blocaires del sector. Elles són un referent a la xarxa i també ho són dins del periodisme, unes apassionades de la comunicació que ara finalment poden compartir amb els seus seguidors des de qualsevol moment i lloc. Rosy Martínez de Burgos és una periodista que ha col·laborat a la revista Woman, Man, Onda Radio i ara té el bloc formulabelleza.es. Beatriz Peña escriu al suplement del diari El País des de fa vint anys i té el primer bloc de bellesa amb bellezapura; Anna Farran també periodista ha col·laborat a revistes com Dúnia, Mia, Ser Padres, Clara, Lecturas… i ara té la seva revista online gentesingle; Júlia Girón ha col·laborat al suplement Yo Dona fins que fa uns mesos li van proposar entrar a l’equip de redacció de la nova revista online mujer; Beatriz Alegría col·labora en diferents mitjans online com styldevivre. Finalment Carmen Corona, periodista també treballa en el diari online teinteresa en la secció de Bellesa i Salut.

El Blogtrip promet, perquè no solament coneixeran les novetats en tractaments i teràpies d’aigües, vins (Wine Spa), cures dietètiques, protocols en manipulacions de fisioteràpia… sino que a més a més faran un circuit des del Pirineu fins a les platges, passant per les bondats que regalen les terres gironines de més endins. Hotel Grèvol Spa, El Resguard dels Vents, Wine Spa Peralada, Hotel Terraza Spa, Curhotel Hipócrates, Gran Hotel Monterrey i Balneari Vichy Catalán… i moltes més sortides i excursions, visites culturals i gastronòmiques. Tot és a punt per descobrir el territori i ens podreu seguir també per twitter al compte @costabrava i amb el hashtag #InCostaBrava.

2 han comentat

  1. Montse Ferrer

    Ho trobo una boníssima iniciativa. Hi estaré al cas. Molta sort!

  2. Bea Alegría

    Estoy segura de que los próximos días llenaremos el twitter @costabrava con un montón de experiencias inolvidables 🙂 ¡Hasta muy prontito!

Algun comentari?

captcha

Pots utilitzar els següents codis HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>