Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

És necessari formar-nos?

13 Octubre 2010,12:35

La segona gran revolució ja està en marxa. Primer va ser internet, i ara són les xarxes socials.

Hi ha qui encara considera les xarxes socials com quelcom superficial o fins i tot frívol, però crec que aquesta és una afirmació que dia a dia va caient pel seu propi pes.

Parlant de pes, Facebook supera amb escreix els 500 milions d’usuaris, i segueix amb taxes de creixement anuals superiors al 100%. Skype, que molts consideren una joguina, seria la segona companyia del món en quan a trucades, només superat per China Telecom. I Youtube es la 3era web més visitada del món , i segon buscador després de Google.

Però hi ha dos raons suficientment convincents. Primera, els nostres clients –actuals i potencials- són a les xarxes socials (la majoria), i segona, el temps que es dedica a les xarxes socials dins l’espai internet supera amb escreix el 60% d’aquest.
Ara, hem de saber com gestionar i treure’n el rendiment. Per això, us recomano les jornades “Internet 2.0 i les xarxes socials, claus del negoci turístic actual” que es realitzen el 28 d’octubre al Parc Tecnològic a Girona.

Crec és una ocasió única per escoltar ponents d’altíssim nivell com Juan Luis Polo de Territorio Creativo, Lasse Rouhianen, problament l’expert més important de videomarketing,  Pedro Jareño de Minube o Montse Peñarroya o Francesc Grau entre d’altres.

Ara estem en el moment clau, i cal aprofitar sessions com aquestes per saber cap on hem d’anar i el que significa pel nostre negoci i destinació.

S’han dissenyat també 3 tallers per qüestions més específiques com la Reputació on-line dels nostres hotels, la web 2.0 aplicada al turisme rural o un taller de monitorització i analítica de web. Les places són LIMITADES.

Espero que ens puguem veure a les jornades i si no, les podreu seguir per twitter a través de @costabrava o #bitts gràcies a la nostre amiga i experta Montse Ferrer de @lafornal

Ens veiem!!!!