Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Noves tendències turístiques

8 novembre 2010,10:14

El passat 14 d’octubre, i gràcies a la invitació de la consultora on treballo, vaig tenir la oportunitat d’intervenir a les Primeres Jornades de Tendències del sector turístic, a ESADE, unes jornades organitzades per la nova escola de Turismo Sant Ignasi i Magma Turismo.

Les sessions foren de gran interès pels assistents, ja que van comptar amb professionals en actiu com Albert Barra d’Hotel Juice, Óscar Vayreda de Digital Seed, Joan Miró de Laura&Miró, Daniel García de Sol Melià, Ronald J. Friedlander de ReviewPRO i un servidor.

Cadascún dels convidats va aportar la seva visió personal sobre presència a la xarxa, l’impacte de les xarxes socials sobre el negoci dels hotelers, el comportament de les marques davant un nou “client 2.0” i la gestió de la reputació online.

No hi ha dubte que aquesta nova etapa de l’era turística, que ara anem entrant, ens planteja reptes inèdits i que cal afrontar amb firmesa i, perquè no dir-ho, amb certa celeritat.

Perquè el lector es faci una idea sobre la importància de la reputació online al negoci a la xarxa, deixo l’exposició donada sobre aquesta temàtica: