Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El Celler Espelt, sempre vinculat a la cultura

7 Gener 2011,11:55

Des del divendres 7 de gener es pot veure, a l’Espai d’Art del Celler Espelt, una mostra de fotografies, pintures i escultures de 16 artistes gironins relacionada amb el “Viatge a l’Infern” d’en Pere Porter. La idea va sorgir en un dinar a Garriguella d’”amics”, artistes i escriptors en el que, aprofitant la creativitat dels assistents i d’altres amics que s’afegirien més tard, van donar com a resultat aquesta mostra.  Pep Admetlla, Jordi Amagat, Dolors Bosch Agustí, Lluís Bosch Martí, Quim Domene, Ignasi Esteve, Jordi Gispert, Jordi Gispert Jr, Pep Iglésias Trias, Robert Manera Oller, Bep Marquès, Josep Maria Oliveras, Josep Perpinyà, Miquel Ruiz Aviles, Miquel Simón i Guillem Terribas són els artistes de les obres de molts diferents estils.

El celler Espelt, que organitza amb regularitat diferents exposicions i activitats relacionades amb el món del vi i de la cultura és, amb motiu de la seva vinculació amb la vessant artística, el protagonista del  tercer capítol de Cupatges Tv, un programa que s’emet per la Xarxa de Televisions Locals i que pretén distreure a l’espectador alhora que li aporta una visió didàctica i cultural del món del vi, visites a cellers, entrevistes als seus responsables, informació sobre les visites al celler, tastos amb sommeliers, passeig per les vinyes, etc.

Ubicat dins la DO Empordà, el celler Espelt combina a la perfecció la tradició amb la modernitat, dos factors que s’uneixen per fer uns vins capaços de transmetre sensacions i emocions. La família Espelt, amb una llarga tradició en el cultiu de la vinya,  va inaugurar el celler tot just a l’any 2000, és per aquest motiu que es poden trobar vinyes velles al costat de vinyes de nova plantació. Un celler digne de visitar.