Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Celler Masia Serra, enoturisme en tots els sentits

25 Maig 2011,9:40
El Recés de Masia Serra és el lloc idoni per experimentar amb tots els sentits. Abans era una casa de pedra petita, íntima i rústica. Avui el Recés és un fantàstic alberg, annexe al celler, dotat amb tot tipus de detalls per fer l’estada dels seus visitants d’allò més agradable.Des d’aquí assegut es pot VEURE un entorn paisatgístic privilegiat, limitat al nord per les Alberes, muntanyes que s’allarguen fins al mar, el mateix golf de Roses, i pel  sud la plana empordanesa que proporciona un horitzó nítid, sobretot quan bufa tramuntana.

Des del Recés es pot OLORAR la vegetació que envolta aquest paratge, plena d’herbes aromàtiques i arbustos de muntanya. Arriben les aromes de la sala d’envelliment del celler, excavada al cor mateix d’un penya-segat de sòlida pedra granítica. I si destapem els vins, olorarem la fantàstica fruita blanca sobre un lleuger torrat de bóta nova del Ctònia blanc; la fruita vermella suau però nerviosa del seu nou vi vermell Aroa; les fruites vermelles potents del més jove IO; les aromes de compotes de fruita madura i notes minerals del Gneis; i la complexitat aromàtica, amb notes oxidatives de ranci i d’espècies del fantàstic vi dolç de la casa, Ino.

Per acompanyar aquests fantàstics vins de Masia Serra, en Jaume Serra, el propietari i enòleg, para la taula amb els millors productes per TASTAR, embotit, anxoves, salmó, formatges, pa de pagès, l’oli de la casa, carn a la brasa, i per postres carquinyolis, coca de vidre i fruits secs. Un perfecte MARIDATGE amb els vins i amb l’entorn.

Tots aquests elements converteixen Masia Serra en un paratge idoni per passar-hi el dia en família, amb amics, per realitzar-hi tallers gastronòmics, cursos de tast, esmorzars, dinars o sopars temàtics, càterings, reunions de negocis, convencions, cursos incentivadors, etc. Un record que aguanta l’agradable POSTGUST, de gustos i sensacions, durant molt de temps.