Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Jaume Marin

Peixos, “freaky” del marketing i entusiasmat amb la revolució 2.0. M’agrada treballar en un sector que porta la felicitat a la gent. M’encanta viatjar i descobrir el nostre territori en família. He viscut a Holanda per estudiar i he passat 5 anys a Escòcia on vaig acabar els meus estudis i vaig treballar amb moltíssima il·lusió en el marketing de l’esport i els esportistes d’Escòcia.

També vaig poder gaudir en primera persona dels Jocs Olímpics de Barcelona ’92 treballant en tecnologies de la informació. La meva experiència professional inclou el marketing i comercialització de 2 dels principals resorts de golf de l’Estat Espanyol, l’Empordà Golf i PGA Catalunya Resort, on varem organitzar l’Open d’Espanya l’any 2009.

El marketing i promoció de les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona és la meva gran passió i és on actualment desenvolupo la meva tasca professional, amb un equip de treball molt professional i dinàmic. Col·laboro des de fa 5 anys amb la Facultat de Turisme de Girona com a professor associat en l’assignatura “Comercialització de Producte Turístic”.

Sóc un turista amb multiplicitat de facetes, on prioritzo la família i on la gastronomia i la natura i els esports tenen sempre un pes específic rellevant.

Crec que les comarques de Girona ens ofereixen multitud de possibilitats, i m’encanta descobrir dia a dia els seus petits secrets.

Llegir posts de
Jaume Marin