Blog Costa Brava

RSS Costa Brava Pirineu de Girona

Business Innovation Technology Tourism Society
Blog oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Ricard Camó

El meu camí en el món del periodisme va començar l’any 1981 de la mà de la prestigiosa família Sans de Girona, i més concretament d’en Carles i en Miquel, que em varen ensenyar moltíssimes coses sobre la imatge. En aquells moments encara es filmava en pel·lícula i va ser més tard quan va arribar el vídeo.  Vaig estar uns quants anys amb ells com a ajudant de realització de TVE i també a la corresponsalia gràfica de l’Agència EFE a  Girona. Cap a l’any 1985 vaig entrar com a col·laborador fotogràfic al Diari de Girona on vaig col·laborar durant uns vint anys. També al Diari de Girona vaig ser el responsable del Suplement de Motor durant els mateixos anys. Els companys de l’ABC de Madrid em varen convidar a pertànyer al selecte grup de periodistes membres  del jurat del Cotxe de l’Any a Espanya i vaig estar vint anys  fent-ho.  També durant aquests anys vaig ser membre de l’Asociación Nacional de Periodistas  y Prensa del Motor. Des de fa uns anys sóc el responsable de la secció de motor de la revista Top Girona.

Però un dia de l’any 1996 la meva dona i jo vàrem fer uns cursets de golf per treure’ns l’handicap i a partir de llavors vam començar una tasca inèdita en el món de la premsa a Girona: un suplement mensual de golf al Diari de Girona que va durar uns quatre anys, durant els quals també vaig fer un programa de golf a Onda Rambla anomenat Protagonista el golf i un programa a Televisió de Girona anomenat De tee a green.

Des de 2003 sóc el responsable del portal en català de golf deteegreen.tv que també està vinculat amb l’edició digital del Diari de Girona.

Llegir posts de
Ricard Camó